Adótanácsadás

Jó tudni...

Miért a Golftax?

Mit érdemes tudni az adótanacsadás tevékenységekről?

A vállalkozások forgalmát nem elég pusztán adminisztrálni. A mai modern könyvelés már régen átlépte a klasszikus értelemben vett könyvelés határait. Minden profiorientált vállalkozás érdeke, hogy igazodjon az adókörnyezetben történő folyamatos változásokhoz. Ebben segít az adótanácsadás, amely a könyvelést kiegészítő tevékenység. Lényege, hogy a könyvelő követi az évente többször módusuló adótörvényeket és a vállakozására vonatkozó jogszabályi változásokat. Így adótanácsot tud adni cégének legoptimálisabb adózási lehetőségeiről. Adótanácsadás és adóoptimalizálás nélkül nem működik hatékonyan a könyvelés.

Miért éri meg cégének a független adótanácsadás?

Tapasztalataink szerint a cégek sokszor több adót fizetnek, mint az előírt szabályok szerint kötelező lenne. A vállalkozás eredményessége függ az adózási formák optimalizálásától. Egy adótanácsadó hozzáértő szemmel nézi cégének könyvelését és adózási tevékenységét. Segítségére lehet komoly stratégia döntések meghozatalában. Egy szakértő partnerrel a háta mögött komoly jövöbeli eredményeket tud felmutatni, ha adózási tevékenységét megfelelően optimalizálják.

 


 

Miért jó, ha a könyvelő irodának van adószakértője?

Azért, mert a könyvelő nem adószakértő, és ez fordítva is igaz. Ketten kiegészítik egymás munkáját, és szükség esetén a könyvelő kérdezhet az adószakértőtől, így két oldalról is megtámogatnak egy könyvelői folyamatot.

Miért a Golftax a legmegfelelőbb független adótanácsadó?

A Goltax könyvelő iroda nem csak könyvelési képesítéssel, hanem adótanácsadási képesítéssel is rendelkezik. Ezt tudja ellenőrizheti adószakértői NGM számunk alapján:3120703. Több, mint 20 éve foglalkozunk cégek adótanácsadásával, valamint adóoptimalizálással. A megfelelő adózással tetemes összeget takaríthat meg cégének. Mi a könyvelés mellett az adótanácsadás szakterületen is megbízható és naprakész segítséget tudunk nyújtani.

Hogyan alakítjuk ki adótanácsadás díjszabásunkat?

Díjszabásunkat rugalmasan alakítottuk ki, hogy régi és új ügyfeleinknek is lehetősége legyen adótanácsadás, adóoptimalizálás szolgáltatásunk igénybevételére. Ha felmerül Önben egy adótanácsadással kapcsolatos igény, érdemes egyéni árjánlatunkat kérnie. 

 


 

Miért érdemes még ma adózási szaktanácsadást igényelnie?

Sok éves könyvelői és adótanácsadói tapasztalatunk azt mutatja, hogy a cégek többsége nem tudja kihasználni adóoptimalizálási lehetősgeit, mivel nem is tud róluk. Évek telnek el úgy, hogy vállalkozók többet fizetnek be az államkasszába, mint amennyit szükséges. Miért várna egy nappal is tovább, ha elveszítheti a lehetőséget adóforintjai visszaigénylésésre?