Könyvelés

Jó tudni...

Miért a Golftax?

Mit érdemes tudni a könyvelés tevékenységről?

A könyvelés gazdasági események írásban való rögzítése, melyet szakképzett könyvelők végeznek és végezhetnek. Megfelelő szakértelmet és munkatapasztalatot igénylő tevékenység, melynek alapja a folyamatos szakképzés. 

Miért fontos a pontosság?

A könyvelés két alappillére a határidők pontos betartása, valamint az adatok hibátlan rögzítése. Nem érdemes könyvelését olyan könyvelőre bíznia, aki a bevallásokat utolsó pillanatban szertetné beadni, vagy többször is ellenőrzésre hívták be az adatok pontatlansága miatt. 

Miért bízza cége könyvelését profi könyvelő irodára?

A könyvelés a lelke minden vállalkozásnak. Pénzt, időt és energiát spórolhat meg egy szakképzett könyvelő megbízásával. A hibák nélküli könyvelés elvárás a könyvelő irodákkal szemben. Feladatunk, hogy stabil hátteret biztonsítsunk minden ügyfelünknek, hogy ne kelljen felesleges pénzbüntetéseket befizetniük és rettegniük az ellenőrzésektól. Egy könyvelő iroda leveszi a hoszzadalmas adminisztációs terheket a vállalkozók válláról, így ők azzal tudnak foglalkozni, ami a feladatuk, a cégvezetés. 

Miért érdemes a Golftax könyvelő irodára bíznia könyvelését?

A Golftax könyvelő iroda több, mint 20 éve vállalja kis és középvállalkozások könyvelését. Profeszionális könyvelés 14. kerületben korrekt díjszabással és kimagasló szakmai tapasztalattal. Cégünk kifejezetten KKV-ra specializálódott, és az évek során minőségi könyvelői szaktudásra tett szert. Hisszük, hogy a könyvelés egy bizalmi pozíció, ezért feladatunk, hogy cégével kapcsolatos minden adatot titokban tartsunk. Teljeskörű garanciát vállalunk a könyvelés minden egyes részletére. A jogszabályi változások követése mellett rendszeresen tájékoztatjuk Önt cégét érintő tudnivalókról.

Mit érdemes tudni a könyvelés szolgáltatásunkról?

A Golftax könyvelő iroda vállalja az Áfa bevallások pontos, határidőre való elkészítését. Nyomon követjük és természetesen időben tájékoztatjuk Önt és cégét érintő a jogszabályi változásokról. A kötelező számviteli szabályzatok elkészítésében is segítséget nyújtunk. Pénzforgalmi nyilvántartásokat, bankforgalmi nyilvántartásokat, kimenő és beérkező számlák értékbeli nyilvántartását végezzük. Igény szerint készítünk havi és negyedéves zárásokat. 

Hogyan alakítjuk ki könyvelés díjszabásunkat?

Fix havi díjban szoktunk megállapodni annak megfelelően, amilyen típusú és forgalmú vállakozással rendelkezik. Könyvelés megbízás esetén kérje cégre szabott árajánlatunkat, hiszen az első megbeszélés nem kerül Önnek pénzébe. Hívjon minket, hogy segíthessünk gördülékenyen és optimálisan elkezdeni cége könyvelését.