Teljes körű könyvelés

Jó tudni...

Miért a Golftax?

Mit érdemes tudni a teljes körű könyvelésről?

A könyvelés a gazdasági események írásban való rögzítése, melyet szakképzett könyvelők végeznek és végezhetnek. Minden kis és középvállalkozásnak érdemes könyvelő irodát alkalmaznia a teljes körű könyvelés elvégzéséhez.

Mit tartalmaz a teljes körű könyvelés?

A teljes körű könyvelés a Golftaz könyvelő iroda komplett szolgáltatási köre. Ide tartozik a könyvelés, a bérszámfejtés, TB ügyintézés, adótanácsadás, munkaügyi feladatok ellátása és a céges adminisztráció támogatása.

Miért bízza cége teljes körű könyvelését profikra?

Érdemes elgondolkodnia azon, hogy a könyvelés a lelke minden egyes vállalkozásnak. Pénzt, időt és energiát spórolhat meg azon, ha profi cégre bízza cégének teljeskörű könyvelését. Egy zökkenőmentes könyvelési háttér biztosításával Önnek jut ideje a cégvezetésre. Nem kell azon idegeskedni, hogy nincsenek rendben adóöóügyei és nem kell ellenőrzéstől sem tartania, ami hosszan tartó ügyintézéssel jár. 

Miért érdemes a Golftax könyvelő irodára bíznia a teljes körű könyvelést?

A Golftax könyvelő iroda 21 éve vállalja vállalkozások teljes körű könyvelés. Profeszionális könyvelés 14. kerületben korrekt díjszabással és kimagasló szakmai tapasztalattal. Cégünk kifejezetten KKV-ra specializálódott és az évek során minőségi könyvelői szaktudásra tett szert. Hisszük, hogy a könyvelés egy bizalmi pozíció, ezért minden Önnel és a cégével kapcsolatos információt titoktartás övez. Teljeskörű felelősségvállalás és rendszeres tájékoztatás mellett Ön biztos lehet benne, hogy a könyvelés biztos kezekben van.

Mit érdemes tudni a könyvelés szolgáltatásunkról?

A Golftax könyvelő iroda vállalja az Áfa bevallások pontos, határidőre való elkészítését. Nyomon követjük és természetesen időben tájékoztatjuk Önt és cégét érintő a jogszabályi változásokról. A kötelező számviteli szabályzatok elkészítésében is segítséget nyújtunk. Pénzforgalmi nyilvántartásokat, bankforgalmi nyilvántartásokat, kimenő és beérkező számlák értékbeli nyilvántartását végezzük. Igény szerint készítünk havi és negyedéves zárásokat.

Hogyan alakítjuk ki díjszabásunkat?

Ahogy már említettünk, ahány ügyél, annyi könyveléssel kapcsolatos igény merül fel. A könyvelés díjszabása cégre és kérésre szabottan történik. Több mint 20 éves könyvelő múltunk alatt korrekt és ügyfélbarát árakra és megoldésokra törekedtünk. Kérjük, vegye fel a Golftax Könyvelő Irodával a kapcsolatot, hogy segíteni tudjunk cégének a teljes körű könyvelés és adótanácsadás területén. Ha fontos Önnek a minőségi munkavégzés, és a megbízható szakértelem, bizza a Golftax könyvelő irodára cégének teljeskörű könyvelés és adótanácsadással kapcsolatos tevékenységét.